Bereidingswijze
- Was de venkel, verwijder de stronk en de steeltjes. Snijd de venkel in dunne reepjes.
- Was de appel, snijd hem in vier delen, verwijder het klokhuis en snijd de appel in schijfjes.
- Snijd of hak de krab (of surimi) fijn.
- Meng alle ingrediënten voor de dressing.
- Schep alle ingrediënten door elkaar en besprenkel met de dressing.
Voedingswaarden
Per 100 g |
Per portie |
Eenheid |
|
Energie |
52 |
202 |
kcal |
Eiwitten |
3,9 |
15 |
g |
Vetten |
1,9 |
7,5 |
g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,3 | 1,2 | g |
Koolhydraten |
3,9 |
15 |
g |
waarvan suikers | 3,5 | 14 | g |
Vezels |
1,7 |
6,5 |
g |
Zout |
0,41 |
1,6 |
g |
Bron: www.internubel.be
Op zoek naar meer inspiratie?
Kindvriendelijke recepten
Duik in de potten en pannen met je kids en tover een heerlijk gerecht op tafel! Kindvriendelijke recepten vind je hier.
Hoofdgerechten
Een hoofdgerecht dat lekker én gezond is? Dat is heel simpel! Deze recepten geven je wat inspiratie!
Aperitiefhapjes
Op zoek naar lichte en gezonde aperitiefhapjes? Deze recepten helpen je op weg om gezond én lekker te combineren!