Zo maak je het
- Snijd de wortelen in plakjes en de pompoen in blokjes.
- Snipper de sjalot, pers de look en bak ze samen glazig in olijfolie.
- Voeg de pompoen en de wortel toe. Rits er de blaadjes tijm bij en kruid met peper. Roerbak 5 minuten. Giet er een scheutje water bij, zet het deksel op de pan en laat alles rustig garen tot de groenten zacht zijn.
- Schep de groenten, samen met de verse kaas, melk en geraspte kaas in een blender en mix het geheel grof.
- Kook de eieren in 6 minuten half zacht. Spoel ze onder koud water, pel en halveer ze.
- Schil de aardappelen en draai ze met een spiraalsnijder in fijne spaghettislierten.
- Kook de slierten (patatti) in 2 minuten beetgaar.
- Warm de saus opnieuw op.
- Verdeel de patatti over de borden, giet er de oranje saus over en werk af met rucola en een gehalveerd eitje. Et voila!