Bereidingswijze
- Plet de halve banaan met een vork en meng onder de plattekaas.
- Besmeer er een sneetje brood mee en werk af met de bosbessen of ander fruit.
- Dek toe met het tweede sneetje brood.
Variatietip: je kan ook de boterhammen eerst besmeren met de platte kaas en vervolgens de banaan in schijfjes erop leggen. Of kies voor cottage cheese in plaats van platte kaas. Kies ook eens voor schijfjes peer of pruimen ter variatie.
In samenwerking met Lekker van bij Ons
Voedingswaarden
Per 100 g |
Per portie |
Eenheid |
|
Energie |
113 |
267 |
kcal |
Eiwitten |
6,1 |
13 |
g |
Vetten |
0,5 |
1,2 |
g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,5 | 0,4 | g |
Koolhydraten |
19 |
42 |
g |
waarvan suikers | 7,2 | 16 | g |
Vezels |
2,9 |
6,4 |
g |
Zout |
0 |
0 |
g |
Bron: www.internubel.be
Op zoek naar meer inspiratie?
Gezonde ontbijt recepten
Een gezonde start van de dag met een gezond én lekker ontbijt. Inspiratie voor gezond ontbijt recepten vind je hier!