Bereidingswijze
- Fruit de paprikareepjes in wat vetstof.
- Beleg de sneden brood met de tomatenschijfjes en de paprikareepjes. Leg er telkens ½ sneetje kaas bovenop.
- Kruid en zet ze kort onder de warme grill tot de kaas gesmolten is.
- Versier met de basilicumsnippers.
Variatietip: Met andere groenten en kruiden maak je telkens een ander kleurrijk pizzabroodje.
Voedingswaarden
Per 100g |
Per portie |
Eenheid |
|
---|---|---|---|
Energie |
114 |
310 |
kcal |
Eiwitten |
5,5 |
15 |
g |
Vetten |
6,4 |
17 |
g |
waarvan verzadigde vetzuren |
3,6 |
9,7 |
g |
Koolhydraten |
7,5 |
20 |
g |
waarvan suikers |
2,7 |
7,3 |
g |
Vezels |
1,8 |
4,9 |
g |
Zout |
0,27 |
0,74 |
g |
Bron: www.internubel.be
Op zoek naar meer inspiratie?
Gezonde tussendoortjes recepten
Op zoek naar gezonde snacks? Hier vind je allerhande snelle en eenvoudige recepten die gezond én lekker combineren!
Bijgerechten
Met een bijgerecht kan je ontelbare variaties van gerechten maken. Combineer het met jouw favoriete ingrediënten tot een volwaardig maaltijd of serveer het als hapje.