Bereidingswijze
- Snijd de pistolet in twee.
- Snijd 8 vierkantjes uit de paprika. Snijd 1 radijsje in twee.
- Meng de tonijn, 1 fijngesneden radijsje, de rest van de paprika (fijngesneden) en het bieslook. Hou 4 pijpjes bieslook apart.
- Meng de yoghurt of plattekaas en de peper onder het mengsel.
- Pers de citroen boven het mengsel uit, roer alles om en besmeer beide helften van de pistolet met het mengsel.
- Schik de vierkantjes paprika zodanig op het broodje dat ze verwijzen naar de cijfers 12, 3, 6 en 9 van een uurwerk.
- Plaats de halve radijs in het midden van de klok en maak met twee pijpjes bieslook de wijzers.
Kleine chefs kunnen
- Vierkantjes uit de paprika snijden (+ 5 jaar)
- De yoghurt of plattekaas mengen met de peper
- Het klok-broodje maken
Op zoek naar meer inspiratie?
Hoofdgerechten
Een hoofdgerecht dat lekker én gezond is? Dat is heel simpel! Deze recepten geven je wat inspiratie!
Aperitiefhapjes
Op zoek naar lichte en gezonde aperitiefhapjes? Deze recepten helpen je op weg om gezond én lekker te combineren!