12 minuten 1 persoon

Driehoekige sandwich

  • 3 sneetjes bruin brood
  • 1 paprika
  • enkele slablaadjes (kropsla, eikenbladsla,…)
  • 1 el verse kaas
  • 1 dun plakje rosbief
  • ½ hardgekookt ei
  • een handvol walnoten
  • olijfolie
  • peper
Driehoekige sandwich

Bereidingswijze

  1. Was en snijd de paprika in reepjes. Leg ze op een bakplaat, besprenkel ze met wat olijfolie
    en gril ze in een voorverwarmde oven (200°C).
  2. Doe de gegrilde paprika, samen met de walnoten, verse kaas en een scheutje olijfolie in een blender en mix glad. Kruid met peper.
  3. Snijd het hardgekookt eitje in plakjes.
  4. Besmeer 1 sneetje brood met wat van de homemade paprikaspread en leg er een plakje rosbief op. Leg er een slablaadje op en sluit met een ander sneetje brood.
  5. Besmeer dit sneetje opnieuw met de paprikaspread en beleg deze keer met plakjes ei in plaats van rosbief. Sluit de sandwich met de laatste snede brood en snijd diagonaal door.
  6. Steek de broodjes eventueel vast met een prikker.

In samenwerking met www.lekkervanbijons.be

Op zoek naar meer inspiratie?

Kindvriendelijke recepten

Duik in de potten en pannen met je kids en tover een heerlijk gerecht op tafel! Kindvriendelijke recepten vind je hier.

Gezonde lunch recepten

Wat is er beter dan een deugddoende middagbreak met een lekkere én gezonde lunch? Inspirerende lunchgerechten vind je hier!

Hoofdgerechten

Een hoofdgerecht dat lekker én gezond is? Dat is heel simpel! Deze recepten geven je wat inspiratie!