Bereidingswijze
- Maak de groenten schoon en snij ze in reepjes. Snij de lente-ui in schijfjes en snipper de knoflook.
- Stoof lente-ui, knoflook en kruiden aan. Voeg de wortelen en de pastinaak toe. Laat even stoven en voeg de groene kool, het witloof en de bouillon toe.
- Laat sudderen tot de groenten beetgaar zijn.
- Voeg naar smaak peper en eventueel wat citroensap toe.
In samenwerking met Lekker van bij Ons
Voedingswaarden
Per 100g |
Per portie |
Eenheid |
|
---|---|---|---|
Energie |
52 |
152 |
kcal |
Eiwitten |
1,4 |
4,1 |
g |
Vetten |
1,9 |
5,4 |
g |
waarvan verzadigde vetzuren |
0,7 |
1,9 |
g |
Koolhydraten |
6,3 |
18 |
g |
waarvan suikers |
4,2 |
12 |
g |
Vezels |
2,6 |
7,4 |
g |
Zout |
0,06 |
0,16 |
g |
Bron: www.internubel.be
Op zoek naar meer inspiratie?
Hoofdgerechten
Een hoofdgerecht dat lekker én gezond is? Dat is heel simpel! Deze recepten geven je wat inspiratie!
Bijgerechten
Met een bijgerecht kan je ontelbare variaties van gerechten maken. Combineer het met jouw favoriete ingrediënten tot een volwaardig maaltijd of serveer het als hapje.