Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Was de aardappelen (en schil ze eventueel).
- Pak de aardappelen in een individueel aluminiumfolie in. Kruid de aardappelen met de kruiden en besprenkel met wat druppeltjes olijfolie.
- Pof de aardappelen gaar in 45 à 50 minuten. Prik met een vork door de aardappelen om te kijken of ze gaar zijn.
Welke kruiden kan je nog gebruiken?
Paprikapoeder, knoflook, oregano, basilicum, enz.
Voedingswaarden
Per 100g |
Per portie |
Eenheid |
|
---|---|---|---|
Energie |
95 |
170 |
kcal |
Eiwitten |
2,2 |
3,8 |
g |
Vetten |
2,4 |
4,3 |
g |
waarvan verzadigde vetzuren |
0,4 |
0,7 |
g |
Koolhydraten |
16 |
29 |
g |
waarvan suikers |
0,7 |
1,2 |
g |
Vezels |
1,4 |
2,4 |
g |
Zout |
0,0 |
0,0 |
g |
Bron: www.internubel.be
Op zoek naar meer inspiratie?
Gezonde tussendoortjes recepten
Op zoek naar gezonde snacks? Hier vind je allerhande snelle en eenvoudige recepten die gezond én lekker combineren!
Gezonde lunch recepten
Wat is er beter dan een deugddoende middagbreak met een lekkere én gezonde lunch? Inspirerende lunchgerechten vind je hier!