Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Kuis de champignons en hol ze uit.
- Vul ze met geitenkaas of kruidenkaas.
- Leg de champignons op een bakplaat met bakpapier en bak de champignons gaar in de oven gedurende 10 à 15 minuten.
Serveertip: Toast 2 sneden volkoren brood en snijd in driehoekjes. Serveer ze bij de champignons als extraatje.
Voedingswaarden
Per 100 g | Per portie | Eenheid | |
---|---|---|---|
Energie | 76 | 43 | kcal |
Eiwitten | 6,4 | 3,7 | g |
Vetten | 5,1 | 2,9 | g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3,5 | 2,0 | g |
Koolhydraten | 1,5 | 0,9 | g |
waarvan suikers | 1,4 | 0,8 | g |
Vezels | 0,8 | 0,5 | g |
Zout | 0,11 | 0,07 | g |
Bron: www.internubel.be
Op zoek naar meer inspiratie?
Kindvriendelijke recepten
Duik in de potten en pannen met je kids en tover een heerlijk gerecht op tafel! Kindvriendelijke recepten vind je hier.
Hoofdgerechten
Een hoofdgerecht dat lekker én gezond is? Dat is heel simpel! Deze recepten geven je wat inspiratie!
Aperitiefhapjes
Op zoek naar lichte en gezonde aperitiefhapjes? Deze recepten helpen je op weg om gezond én lekker te combineren!